Mitsubishi: MSZ-LN25VGHZ 6300 Hvit

17,999kr
Product Code: MSZ-LN25VGHZ 6300 Hvit
Stock Instock

Varmepumpe kjøpe 

Available Options

Varmepumpe Mitsubishi LN – Toppmodellen , Varmepumpe Kaiteki 

Vi er en av Mitsubishi Norge's forhandler.

Til forskjell fra mange andre luftvarmepumper på markedet som produserer mindre varme ved lave utetemperaturer, gir Mitsubishi varmepumpe MSZ-LN25VG et behagelig inneklima selv ved lave utetemperaturer som -15°C.

Varmepumpen fra Mitsubishi er derfor perfekt for oss som bor i kaldere klima.

Mitsubishi Luft til luft har med disse modellene rettet seg inn mot det skandinaviske klima og utvinner varme fra luft helt ned til utrolige -25 grader. Dette skjer ved hjelp av Hyper Heating, som gir høy varmeeffekt i minusgrader. 


Den er også utrolig driftssikker og foretar automatisk omstart etter strømbrudd.

Smart teknologi og ren luft , Luft til luft 

Varmepumpe Mitsubishi MSZ-LN25VG har en nyutviklet og avansert I-see Sensor. Dette gjør at Mitsubishis nye varmepumper oppdager om det finner personer i rommet.

Luftvarmepumpen justeres automatisk og senker temperaturen når rommet er tomt, og øker temperaturen når noen går inn i rommet.

En redusert temperatur på 2 grader minsker strømforbruket med hele 10%. På den måten kan du enkelt og effektiv redusere oppvarmingskostnaden.

Mitsubishi Luft til luft MSZ-LN25VG er designet for å tilpasses dine behov. Du kan for eksempel velge å justere luftstrømmen fra varmepumpen bort ifra, eller mot personer i rommet.

Perfekt om du ønsker ekstra varme når du sitter i sofaen og leser en bok.

I denne luftvarmepumpen har en installert plasmafilteret «Quad Plasmafilter» som effektivt renser inneluften for støv, virus, allergener, pollen og mikroorganismer. Filteret fjerner til og med dårlig lukt fra sigarettrøyk og matos.

Perfekt for hytta

Varmepumpe Mitsubishi Kaiteki Kirigamine MSZ-LN25VG har en vedlikeholdsvarme som kan stilles inn på +10 grader. Du har muligheten til å holde stuen varm om du skulle være borte i lengre perioder. På en enkelt vis unngår du fukt og frostskader i ditt fritidshjem.Luft til luft , pris luft til luft , varmepumpe luft til luft , varmepumpe pris , Mitsubishi Kaiteki , Mitsubishi Kaiteki varmepumpe , 

Write a review

Please login or register to review