Mitsubishi HARA FH50VEHZ

22,999kr
Product Code: FH50VEHZ
Stock Instock

Varmepumpe Hara

Available Options

Mitsubishi Kirigamine – Toppmodellen - varmepumpe 

Vi er en av Mitsubishi Norge's forhandler.

Til forskjell fra mange andre luftvarmepumper på markedet som produserer mindre varme ved lave utetemperaturer, gir Mitsubishi varmepumpe FH50 VEHZ 665 et behagelig inneklima selv ved lave utetemperaturer som -15°C. Varmepumpen fra Mitsubishi er derfor perfekt for oss som bor i kaldere klima.

Mitsubishi varmepumpe har med disse modellene rettet seg inn mot det skandinaviske klima og utvinner varme fra luft helt ned til utrolige -25 grader. Dette skjer ved hjelp av Hyper Heating, som gir høy varmeeffekt i minusgrader. 

Den er også utrolig driftssikker og foretar automatisk omstart etter strømbrudd.

Hyper Heating - Luft til luft varmepumpe 

Varmepumpen Mitsubishi er spesialdesignet for det nordiske klima og bruker Hyper Oppvarming.

Dette gir deg en kraftigere pumpe i stand til å generere varme selv ved svært lave utetemperaturer helt ned mot -30 grader. Supersterk kompressor, varmestav i utedelen og software som er spesialutviklet for nordiske forhold gjør dette til en ekte Nordic modell.

I denne luftvarmepumpen har en installert plasmafilteret «Quad Plasmafilter» som effektivt renser inneluften for støv, virus, allergener, pollen og mikroorganismer. Filteret fjerner til og med dårlig lukt fra sigarettrøyk og matos.

Unik Trappefunksjon

Innedelen er utstyrt med doble luftspjeld som gjør det mulig å sette luftstrømmen opp og ned samtidig. På denne måten kan du effektivt varme opp to etasjer i huset ved å plassere innedelen i trappesjakt.

Smart teknologi og ren luft - luft til luft 

Mitsubishi luft til luft FH50 VEHZ 8700 har en nyutviklet og avansert I-see Sensor. Dette gjør at Mitsubishis nye varmepumper oppdager om det finner personer i rommet.

Luftvarmepumpen justeres automatisk og senker temperaturen når rommet er tomt, og øker temperaturen når noen går inn i rommet.

En redusert temperatur på 2 grader minsker strømforbruket med hele 10%. På den måten kan du enkelt og effektiv redusere oppvarmingskostnaden.

Mitsubishi luft til luft FH50 EHZ8700 er designet for å tilpasses dine behov. Du kan for eksempel velge å justere luftstrømmen fra varmepumpen bort ifra, eller mot personer i rommet. Perfekt om du ønsker ekstra varme når du sitter i sofaen og leser en bok.


Varmepumpe , Varmepumpe Mitsubishi , Mitsubishi Pris ,Varmepumpe Pris , Varmepumpe Hara

Write a review

Please login or register to review